Synes du det lyder urealistisk? Okay, - giv mig et par minutter, og jeg vil vise dig hvordan det hænger sammen, og så kan du beslutte om det er noget du vil bruge din tid på.

Lad os lige få et par ting på det rene til at starte med:

  1. Per time refererer til aktiv tid der bliver brugt.
  2. Du er begrænset til at udføre ca. 6 sekunders arbejde om dagen.
  3. Du kan først få fortjenesten ud efter et år.
  4. Du skal igennem KYC for at kunne gennemføre en udbetaling.

 

For at finde ud af hvordan det foregår, skal vi kigge på hi.com

hi.com er ejet af Hi Foundation, som er et foretagende der er hjemhørende i Singapore.

Hi Foundation er organisationen bag Hi Dollar, som i skrivende stund er listet på CoinMarketCap som nummer 2984 og har en markedspris på 0,585 USD.

Hi Dollar på CoinMarketCap

 

Hvordan kan du optjene dine Hi Dollars?

Lad os vende tilbage til de 350 USD for en times arbejde. Ved at downloade hi appen til din telefon, kan du en gang om dagen claime 1 hi dollar. Det tager ca. 6 sekunder at åbne appen og lave dit claim. Lidt hurtig hovedregning siger så at det tager en time at lave 600 claims. Med en pris på 0,585 USD vil det så give ca. 350 USD på den time du har været aktiv, simpelt. Når du claimer din Hi Dollar, skal du svare på et simpelt spørgsmål, der er ikke nogen udfordringer i dette, jeg ser det som værende en sikkerhed for at du ikke er en bot der autoclaimer.

 

Gratis Hi Dollars, - er det en scam?

Når noget er gratis, er det altid en god ide lige at kigge efter en ekstra gang, inden kaster sig ud i det, for at sikre sig at det er legalt det der foregår.

Som tidligere nævnt er Hi Dollar listet på CoinMarketCap, så der er ingen tvivl om at denne coin er kendt.

Hi Foundation er grundlagt af Stefan Rust og Sean Rach.

Stefan Rust er tidligere CEO hos bitcoin.com.

Sean Rach er tidligere CMO hos crypto.com, og er manden der i sin tid stod bag købet af deres domæne. En handel der beløb sig til 12.000.000 USD, og nu også hi.com som antages at have en værdi på den anden side af 1 mill. USD.

Der er ingen grund til at tro at disse herrer ville starte en scam, og derved sætte helle deres renomme i crypto verdenen over styr.

Hi Foundation er et registreret firma i Singapore.

 

Hvorfor gratis Hi Dollars?

For at skabe opmærksomhed omkring, samt engagement i Hi, vil alle brugere optjene Hi Dollars for hver dag de interagerer med appen. Bonussen vil fortsætte indtil hele “Launch Incentives and Distribution” puljen er blevet tømt. Beløbet der kan claimes kan ændre sig over tid, afhængig af hvor mange brugere der kommer.

 

Hvordan kommer du i gang?

Appen er lige p.t. i betamode, og derfor er den eneste måde du kan få adgang på, ved at blive refereret af en anden. Når du refererer andre får du også lidt hver gang de laver deres daglige claim.

Hvis du vil benytte min reference vil jeg være taknemmelig, men det er selvfølgelig op til dig hvis reference du vil benytte.

Vil du hurtigt i gang, er min reference: https://hi.com/lassen. Dette vil åbne hi.com, hvorfra du kan bruge det officielle link til at hente appen, enten fra Google Play eller App Store. Som noget nyt kan du også åbne appen på websiden.

Hvis ikke den overfører referencen, skal du blot skrive lassen i referencefeltet når du tilmelder dig.

 

God fornøjelse med at optjene dine gratis Hi Dollars

 

 

Pin It

Ansvarsfraskrivelse

Alt indhold du måtte finde på denne hjemmeside, er alene beregnet til almindelig oplysning, og kan aldrig stå alene som grundlag for en eller flere investeringsbeslutninger. Jeg opfordrer ikke til at du køber, sælger eller investerer i kryptovaluta, men opfordrer derimod til at du bruger din sunde fornuft.
Det tilrådes at søge alternative informationer og oplysning samt evt. kvalificeret rådgivning hos en finansiel rådgiver, før du beslutter dig for at investere.
The Big & The Small Things kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab der måtte opstå, som følge af at benytte de informationer der er tilgængelige på websiden.