Velkommen...

Og tak fordi du kigger indenfor.

Mit navn er Jan, og jeg personen bag The Big & The Small Things.

Jan Lassen i Frankrig

 

Hvad handler The Big & The Small Things om?

Dette er min måde at dele mine historier, de ting som jeg elsker, de gode bøger, rejserne, maden, passionen, eventyrerne, og ikke mindst mine interesser, og mit håb er at nogle af de artikler du måtte give dig i kast med, kan bidrage med lidt inspiration.

The Big & The Small Things er delt op i tre selvstændige områder:

Kryptovaluta -Som er det underområde du er på lige nu, og hvor alt indhold relaterer til mine erfaringer med kryptovaluta.
Akvarier, akvariefisk og teknik - hvor jeg samler lidt af en viden jeg har tilegnet mig omkring akvariehobbien.
Modeljernbane og teknik - hvor jeg beskæftiger mig med ting der omhandler modeljernbane.
The Big & The Small Things - Som er hovedsiden, og hvor du finder "alt det andet".

Ud over disse sider, kan du også finde mig rundt omkring på andre hjemmesider.
Blandt andet er jeg glad for at fotografere, og skulle du have lyst til at se nogle af de billeder jeg har taget, kan du kigge med her: Billeder

Nyhavn - København

 

I mit daglige virke, arbejder jeg som logistikassistent. Det er et arbejde som jeg er rigtig glad for, og hvor jeg er omgivet af nogle fantastiske kollegaer, som er med til at inspirere, og gøre at arbejdsdagen går som en leg. 

Min tilgang til kryptovaluta er ganske simpel. Jeg har kendt til Bitcoin i rigtig mange år, men har aldrig rigtig beskæftiget mig med den, ikke før i 2020, hvor jeg købte en lille smule, for at se hvad det kunne blive til. Efterhånden som jeg stille og roligt har fået sat mig ind i tingene, er min erfaring at det kan være en god investering, og derfor har jeg valgt at dele lidt omkring dette.

 

Der vil være nogle få annoncer rundt på sitet, men det vil blive holdt på et minimum. Annoncerne er kun til stede, for at hjælpe med at holde The Big & The Small Things kørende.

Du har fundet vej til denne side, måske fordi du kender mig, og ikke har andet at lave i din fritid, eller måske fordi du fandt et link til en artikel, og du ønskede at læse det hele. Hvad end årsagen er, håber jeg at du vil finde noget af indholdet interessant nok, til at blive hængende et øjeblik.

Husk: Livet er smukt, gå ud i det, og få det bedste ud af det...

Afslutningsvis vil jeg gerne slå fast, at alt indhold på The Big & The Small Things, alene baserer sig på min egen forståelse og erfaring med de givne emner, og således ikke er ment som rådgivning omkring et specifikt emne. Hvis du vælger at benytte nogle af mine erfaringer med de givne emner efter at have læst mine tanker omkring dem, er det helt og holdent på dig eget ansvar. 

God fornøjelse

Vidste du at jeg har et nyhedsbrev? Nå da, ikke det... læs med her, og få 5 grunde til at du ikke skal abonnere på mit nyhedsbrev

 

Pin It

Ansvarsfraskrivelse

Alt indhold du måtte finde på denne hjemmeside, er alene beregnet til almindelig oplysning, og kan aldrig stå alene som grundlag for en eller flere investeringsbeslutninger. Jeg opfordrer ikke til at du køber, sælger eller investerer i kryptovaluta, men opfordrer derimod til at du bruger din sunde fornuft.
Det tilrådes at søge alternative informationer og oplysning samt evt. kvalificeret rådgivning hos en finansiel rådgiver, før du beslutter dig for at investere.
The Big & The Small Things kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab der måtte opstå, som følge af at benytte de informationer der er tilgængelige på websiden.