Ok, - indrømmet, jeg har et nyhedsbrev.

Det er nu at jeg prøver at få dig til at abonnere på det. Men lad os være ærlige. Det er hvad alle gør i disse tider. Du tilmelder dig, du får et eller andet i din indbakke nu og da, og efter en periode har du glemt hvorfor du tilmeldte dig i første omgang.

Mit nyhedsbrev er anderledes.

Jeg ved det, - det er hvad vi alle siger. Men hvis det får dig til at føle en lille smule bedre, vil jeg her liste en række af grunde til at du ikke skal tilmelde dig mit nyhedsbrev. Måske det kan give dig et billede af, at jeg i det mindste prøver på at gøre noget anderledes, end alle de andre der prøver at få dig til at abonnere på deres nyhedsbrev.

 

#1 – Det bliver interessant

Selvfølgelig, alle nyhedsbreve du kan finde, er beregnet til at have indhold der vil holde din interesse fanget, og få dig til at være glad for at du abonnerer på det, men mange fejler. Mit nyhedsbrev vil blive en blanding af forskellige ting. Måske omhandler det en hjemmeside jeg har besøgt for nylig, og som jeg kan se har et potentiale, måske er det om en ny ICO som jeg finder interessant, måske noget helt tredje, det vil ikke være det samme hver gang, så du ikke kommer til at kede dig.

 

#2 – Det kommer når det kommer

Jeg ved det, - du har ikke lyst til at få din indbakke fyldt med alverdens ragelse. Og det vil heller ikke ske. Faktum er, at bedst som du er ved at glemme alt om at jeg eksisterer, kommer der et nyt nyhedsbrev. Jeg ønsker ikke at sende dig så mange nyhedsbreve, at du bliver træt af mig, allerede inden du har lært mig at kende. Jeg ønsker at dele ting efterhånden som de sker.
Med andre ord: Når jeg synes det er tid for noget nyt, og der er noget at dele med andre, hører du fra mig igen.

 

#3 – Det kommer til at udvide din horisont

Alle siger dette før eller siden, men ved du hvad? Det er faktisk sandt med mit nyhedsbrev.
Jeg deler viden om de spændende ting der falder min vej forbi i den store kryptoverden. Og nogle gange vil du modtage nogle mere dybdegående artikler, som du ikke kan finde andre steder, heller ikke på hjemmesiden. Artikler der kan skubbe lidt til dine tanker, og måske være et godt debatoplæg når du snakker med venner og bekendte. 
Måske det bliver skræmmende og sjovt på samme tid.

 E News

 

 

#4 – Det kommer til at gøre dine venner jealous

Lad mig vende dette rundt en lille smule. Forestil dig at din mand/kone/kæreste/bedste ven, var den der tilmeldte sig mit nyhedsbrev, og blev ved med at fortælle dig om alle de inspirerende ting som de har læst om, nye ting der skal kigges nærmere på, hjemmesider der skal tjekkes ud, og alt sammen på grund af en lille email fra mig. 
Ville det ikke irritere dig en smule, at du havde de samme muligheder, men valgte at sige nej tak? Vær ikke den person, men derimod den person der modtager nyhedsbrevet, og fortæller de andre om hvad de er gået glip af.

 

#5 – Det er gratis

Jeg er nød til at nævne det, og jeg er klar over at det er en brugt "hook up line" til at overbevise dig om at der er absolut ingen omkostninger, eller krav af nogen art, for at du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Så igen, jeg bliver nød til at nævne det: Det er fuldstændig gratis men... forhåbentlig vil du få tilegnet dig noget viden, og set nogle muligheder, som du ellers ikke ville have fået. Tror du ikke på det? Well, - lad det komme an på en prøve, og tilmeld dig i dag.

  

Tilmeld dig ikke mit nyhedsbrev

Som du kan se, - 5 gode grunde til at du ikke skal tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Jeg håber at jeg har givet dig nogle gode grunde, til at overveje hvorfor du ikke skal abonnere på mit nyhedsbrev. 

Tak for at du besøger min hjemmeside, og har givet dig tid til at læse dette, og hvis du har besluttet dig for ikke at tilmelde dig nyhedsbrevet, så husk på at der er "no hard feelings", men du vil helt sikkert høre om mine nyhedsbreve fra venner og bekendte, som har valgt at tilmelde sig, er det virkelig hvad du ønsker der skal ske?

 

 

Pin It

Ansvarsfraskrivelse

Alt indhold du måtte finde på denne hjemmeside, er alene beregnet til almindelig oplysning, og kan aldrig stå alene som grundlag for en eller flere investeringsbeslutninger. Jeg opfordrer ikke til at du køber, sælger eller investerer i kryptovaluta, men opfordrer derimod til at du bruger din sunde fornuft.
Det tilrådes at søge alternative informationer og oplysning samt evt. kvalificeret rådgivning hos en finansiel rådgiver, før du beslutter dig for at investere.
The Big & The Small Things kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab der måtte opstå, som følge af at benytte de informationer der er tilgængelige på websiden.